Spletne storitve

Izdelava spletnih strani

Naša izkušena ekipa spletnih razvijalcev skrbi, da vsem naročnikom zagotovimo unikatno, fleksibilno in najdljivo spletno stran. Izdelujemo tako kompleksne kot preproste spletne strani. Velik poudarek dajemo na tehnični brezhibnosti in naprednim optimizacijskim zahtevam. Pri izgradnji spletnih strani upoštevamo vaše želje in organizacijske cilje.

Izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Spletne trgovine vam omogočajo prodajo vaših izdelkov 24 ur na dan, istočasno pa uporabnikom daste v pregled dostopnost zaloge. Izdelujemo kompleksne in preproste spletnem trgovine, katerim dodamo unikaten izgled in možnost integracije različnih plačniških sistemov.

Optimizacija spletnih strani

Pri optimizacijskem procesu gre za prilagajanje vsebin iskalnikom. Iskalniki imajo predpisana pravila, ki se nanašajo na vsebinski del. Vsa vsebina mora biti pravilno poimenovana, opisana in pravilno vnesena na strani. S tem vam zagotavljamo visoko najdljivost vaše spletne strani.

Optimizacija spletnih strani
Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani

Spletne strani vzdržujemo v povezavi z novimi trendi, ki jih narekuje zakonodaja, razvojne spremembe iskalnikov, prilagodljivost zaslonskim zahtevam, spletnim jezikovnim novostim in vizualizacijam.

© 2018 Spletna agencija Creator | Vse pravice pridržane.

Creator.si

Stran uporablja piškotke za delovanje