Zakaj podjetja potrebujejo izdelavo spletne strani

Spletna stran je danes osnovno orodje pri komunikaciji z novimi naročniki. Seveda tu ne gre samo za prodajo določenih produktov, gre med drugim tudi za predstavitev same dejavnosti, ki določen produkt izdeluje. Zato je odgovor na vprašanje "Zakaj podjetje potrebuje izdelavo spletne strani" zelo preprost. Več verodostojnih informacij, ko jih bo spletna stran ponudila, večja bo verjetnost, da se bodo uporabniki na to spletno stran vračali.

Dejstva zakaj podjetja potrebujejo spletno stran

  • Preprosta predstavitev izdelkov
  • Več dodatnih informacij
  • Takojšen kontakt s proizvajalcem oz. obrtnikom

Koliko podatkov je potrebnih na spletni strani?

  • Po zadnjih analizah, ki jih je naše podjetje opravilo je potrebnih na spletni strani imeti okvirno 200 strani. Primer takšne spletne strani je Kovaštvo Šarnek.

Zakaj toliko podatkov?

  • Žal je danes na tržišču že ogromno informacij, ki vplivajo na samo pozicioniranje spletnih strani. Zato je ključnega pomena pri postavitvi spletne strani, da ima vaša obrt dosti informacij, ki jih uporabniki iščejo. To ne pomeni, da ste vi tisti, ki boste ugotavljali katere informacije uporabniki iščejo. Ne, to običajno izvajamo pri nas z različnimi orodji za sledenje trendov.

Kakšna je investicija izdelave spletne strani?

Trg danes pratično ponuja marsikaj. Iz izkušenj vam lahko povemo, da spletna stran, ki na trgu stane 500 eur nima nobene vrednosti. Zakaj imamo takšno mnenje? Stvar je čisto preprosta… dobro spletno stran v ozadju vedno pripravlja večja ekipa, ki ve kaj pomenijo rezultati. Spletna stran mora biti vedno prilagojena optimizacijskim zahtevam, Googlovim zahtevam in praktično je neizvedljivo, da vam nekdo po 25 urah reče, da je vaša spletn stran primerna za objavo. Občutek, ko vi spletno stran dobite za takšen denar je že dober, a kaj se skriva v ozadju žal ne morete vedeti. Zato ne kupujte spletnih strani za 500 eur in raje ta denar investirajte kam drugam.

© 2018 Spletna agencija Creator | Vse pravice pridržane.

Creator.si

Stran uporablja piškotke za delovanje