Odzivne spletne strani vam prinašajo boljše rezultate

Tokrat vam bomo predstavili prednosti odzivnih spletnih strani in kaj vse je potrebno, da bodo vaši rezultati na spletu boljši. Poznavanje sodobne tehnologije je danes ključnega pomena, saj lahko samo tako uporabnikom ponudimo več.

Kako veste kaj na drugi strani potrebujete oz. kaj uporabniki pričakujejo?

Odgovor je zelo preprost. Vedno se morate postaviti v vlogo uporabnika in ko na drugi strani iščete informacijo oz. želite do določene stvari priti čim hitreje boste za to v iskalniku poskakovali po straneh sem ter tja.

No pa smo prišli do odgovora. Danes morajo biti strani uporabniko zelo dostopne in omogočati, da uporabnik ne potrebuje več kot 3 sekunde, da pride do podatkov, ki jih išče. To pa pomeni, da je potrebno za doseganje takšnih rezultatov izbrati prave rešitve.

Opozorili bi vas radi, da mogoče določene stvari ne bodo ravno primerne za vse uporabnike, saj so nekatere spletne strani zgolj predstavitvene narave in je v tem primeru potrebno izbrati primerno prilagoditev sistema. Pri kompleksnih spletnih straneh, kjer pa gre za obsežne podatkovne zbirke pa priporočamo, da uporabite najboljše rešitve na trgu.

Za doseganje dobrih rezultatov potrebujemo:

  • zmogljive serverje (VPS oz. Cloud)
  • CDN
  • Kodna zapisa Vue.js ali React

Za bolj enostavne spletne strani priporočamo uporabo WordPress, ki ga je možno popolnoma prilagoditi. Pri uporabi WordPressa si lahko pomagamo z integracijo različnih vmestnikov, ki pospešijo delovanje strani in optimizrajo podatke.

Orodja za analiziranje spletnih mest:

Pri pregledu podatkov bodite pozorni, da imate pooptimizirane fotografije, css in javascreapt. Te komponente običajno povzročajo največje težave pri nalaganju vaše strani. Priporočamo pa vam tudi, da se izogibate uporabi video gradiva, v kolikor sistemi v ozadju niso pootimizirani. Z velikimi formati se bo vedno povečal čas nalaganja spletnega mesta.

Orodja s katerimi si lahko pomagate kompresirati fotografije:

Call Now ButtonPokličite nas